Webcast mahdollistaa viestinnän myös poikkeustilanteessa

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti. Haluamme auttaa yrityksiä COVID-19:n aiheuttamassa poikkeustilanteessa reagoimalla tarjouspyyntöihin, tilauksiin ja aikataulumuutoksiin nopeasti. Olemme jo striimanneet turvallisesti monia tapahtumia pelkästään etäyleisölle studioltamme tai asiakkaan omista tiloista.

Tilanteesta huolimatta jokainen yritys voi jatkaa viestintää turvallisesti meidän kauttamme. Olemme varautuneet kovaan kysyntään lähiviikkoina.

Pitäisikö tilaisuus perua kokonaan vai muuttaa etätilaisuudeksi?

Meillä on Pasilassa Ilmalankadulla moderni studio, josta striimausten järjestäminen puhtaasti etätilaisuuksina on mahdollista. Kameroita voidaan tarvittaessa käyttää etäohjauksella, jolloin samassa tilassa ei puhujan lisäksi tarvitse olla muita henkilöitä.

Pystymme tarjoamaan ratkaisun myös omatoimiselle striimaukselle esimerkiksi kotoa tai etätyöpaikalta käsin. Webcast-lähetykset tapahtuvat vakaan ja luotettavan alustan kautta, eikä katsojamäärää ole rajattu.

Striimaus asiakkaan omalle alustalle

Olemme yhteistyössä Microsoftin kanssa edistäneet striimausta Teams Live Events -alustalle. Ratkaisu sopii erityisen hyvin sellaisille asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää omaa Office 365 -alustaansa laadukkaaseen striimaukseen.

Voimme striimata myös asiakkaan omalle YouTube- tai Facebook-tilille, tai vaikka useampaan palveluun samanaikaisesti.

Haluamme turvata toimintojesi jatkumisen

Noudatamme kaikessa toiminnassamme valtioneuvoston ja terveysviranomaisten ohjeistuksia. Olemme kasvattaneet varautumistamme mm. ohjeistamalla työntekijöitämme, kehittämällä työmenetelmiämme sekä lisäämällä etätyön mahdollisuuksia varmistaaksemme meidän ja asiakkaidemme toimintojen jatkumisen sekä lähipiirin ja työyhteisön terveyden säilymisen muuttuvassa tilanteessa.

Pidetään yhdessä pyörät pyörimässä – nyt etänä!

Lisätietoja: www.apogee.fi/webcasting

Pyydä tarjous tai lisätietoja webcast-palveluistamme.