Apogeen uudet studiotilat valmistuivat

Lähes seitsemän vuotta Pöllölaaksossa toiminut Apogee Oy siirtyi vuodenvaihteessa uusiin toimitiloihin Uutiskatu 2:een, aivan Ylen radio- ja tv-keskuksen viereen.

Entistä käytännöllisemmät ja paremmin äänieristetyt tilat mahdollistivat entistä monipuolisempien studioiden rakentamisen. Uusi Studio 1 on alusta lähtien rakennettu webinaaristudioksi, ja käsittää mm. 10 x 1,5 metrin kokoisen panoraamataustan, jolla jokainen tilaisuus on räätälöitävissä asiakkaan ilmeeseen sopivaksi. Asiakkaiden kiittelemä etämikitys, chat-seinä ja muut studion ratkaisut ovat säilyneet ennallaan tai parantuneet. Studio sopii 6–8 samanaikaiselle puhujalle.

”Uusien studio- ja tarkkaamotilojen rakentamisessa hyödynnettiin paljon aiemmasta studiosta opittua. Kun studio rakennettiin käytännössä alusta lähtien itse, pystyimme ottamaan asiakkaidemme toiveet kunnolla huomioon. Alunperinkin studiokäyttöön tehdyt tilat loivat erittäin hyvät puitteet suunnittelulle ja rakentamiselle”, sanoo Apogeen toimitusjohtaja Niko Lamberg.

Studio 1:n lisäksi käytettävissä on iso 134 neliömetrin kokoinen Studio 100, jossa voi järjestää isompia tilaisuuksia ja tuoda paikan päälle vaikkapa liveyleisöä. Videostudioiden yhteydessä toimii myös ammattitason äänistudio, joten esimerkiksi isompi bändimikityskään ei tule olemaan jatkossa ongelma. Molempien studioiden yhteydessä on lounge-, meikkaus-, wc- ja odotustilaa sekä kahvio. Tarjoilut studioihin järjestyvät joko kahvion tai vieressä toimivan ravintolan kautta.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja: Apogee Oy, Niko Lamberg, puh. 050 522 7535.